Termeni si conditii

Bine ati venit!

Va multumim pentru vizita pe site-ul jurnalul-miresei.ro, aplicatii mobile si/sau alte servicii. Prin accesarea si utlizarea site-ului Jurnalul-miresei (incluiv versiunea mobila) servicii online, aplicatii mobile si alte platforne sociale de networking (denumite in continuare Site-ul) sunteti de acord cu intelegerea, acceptarea acestor termeni si conditii de mai jos.

Va rugam cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza Site-ul.    

 Site-ul jurnalul-miresei apartine de SC BEST FOX EVENT SRL  (denumit  Noi), cu sediul in Alba Iulia, Str. Transilvania nr. 13 bl. 18, ap. 58, jud. Alba, inregistrat la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Alba J1/270/17.03.2017 avand cod fiscal 37226016 avand capital social 200 lei, e-mail: jurnalulmiresei@gmail.com

Jurnalul-miresei.ro isi rezerva dreptul de a posta, a modifica si a sterge  atat continutul acestui site cat si Termenii si Conditiile fara nici o notificare prealabila.

Reguli de utilizare a Site-ului

Orice persoana fizica sau juridica (denumita in continuare UTILIZATOR) – confirma si accepta acesti Termeni si Conditii ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

Inregistrarea pe Site-ul nostru este gratuita.

Publicitatea de pe Site-ul nostru nu va obliga sa cumparati serviciile de la furnizorii promovati.

Toate mesajele/comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor.

Informatiile de pe acest Site (atat a utilizatorilor, serviciilor precum si a ofertelor si promotilor )  nu pot fi reproduse, modificate sau valorificate pe o alta platforma online indiferent de scopul sau.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor proprii. Pentru aceasta, este important a stii ca postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de jurnalul-miresei.ro este supusa urmatoarelor limitari:

- Este interzis a se restrictiona sau inhiba accesul unui alt utilizator sau altor utilizatori de a folosi si/sau a se bucura de Site.

-Nu puteti publica sau face referire la nici o orice activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice alte  activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

- Este interzisa pe Site utilizarea unui limbaj vulgar, obscen, daunator sau inacceptabil.

- Este interzisa postarea pe Site de comentarii sau poze cu  continut calomnios, abuyiv, rasist, cu conotatii sexuale sau de ura.

- Este interzisa promovarea pirateriei software sau orice alta contraventie care etse contrar legilor din tara noastra.

Inregistrare și Autentificare

Pentru a avea acces la anumite caracteristici sau zone ale Site-ului, vi se poate cere să furnizeze informații cu caracter personal și / sau demografice ca parte a unei înregistrări sau a unui proces de inregistrare. In plus, anumite caracteristici ale site-ului sunt disponibile numai utilizatorilor noștri înregistrați, și pentru a avea acces la acele zone ale Site-ului vi se va cere să vă conectați folosind numele de utilizator și parola de e-mail.

Sunteți de acord să furnizeze informații adevărate, exacte, actuale si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut in procesul de inscriere aplicabil sau prin inregistrare, și sunteți responsabil pentru păstrarea acestor informații actualizate la zi (aceasta include informațiile de contact, astfel încât să putem sa te contactam). In nformațiile pe care le veti trimite trebuie să vă descrieți (Ar fi bine să nu vă dați drept altă persoană sau entitate) si este interzis a vinde, partaja sau transfera informațiile contului dvs. în alt mod.

Atunci când creați un cont pe Site trebuie să ne furnizați informații care sunt corecte, complete și actuale, în orice moment. Imposibilitatea de a face acest lucru constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la rezilierea imediată a contului serviciului nostru.

Sunteți responsabil pentru toate activitățile care apar atunci când Site-ul este accesat prin intermediul contului dvs., fie autorizate de tine sau nu. Prin urmare, în cazul în care creați un cont, asigurați-vă că pentru a proteja confidențialitatea parolei contului. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau daune provocate de nerespectarea a proteja parola sau informațiile contului.

Sunteți de acord să nu dezvăluiti parola nici unei terțe părți. Trebuie sa ne sesizati acest lucru imediat după ce s-a luat cunoștință de orice încălcare a securității sau a utilizării neautorizate a contului.

Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea dumneavoastra este importanta pentru noi. Am creat aceasta politica de confidentialitate (numita in continuare “Politica”) pentru a explica tipurile de informatii pe care le colectam prin intermediul Site-ului jurnalul-miresei.ro, servicii on-line, aplicatii mobile sau alte platforme de retele sociale ( pentru fiecare facandu-se referire aici ca Site-ul ) precum si modul in care vom folosi, dezvalui si proteja aceste informatii odata ce sunt colectate si modul in care se vor renunta la unele utilizari si prezentari de informatii.

Pe măsură ce afacerea noastră evoluează, această politică se poate schimba, prin urmare, reveniți la această pagină periodic pentru a vă asigura că înțelegeți modul în care informațiile personale vor fi tratate.

Reclamele care pot fi afișate pentru tine pe acest Site si alte site-uri pot fi personalizate pentru interesele și preferințele dvs. pe baza informațiilor dvs. de utilizare a informațiilor personale și jurnalul-miresei.ro colectate prin intermediul site-ului nostru.

Orice informatie introdusa de utilizator in timpul folosirii comentariilor va fi stocata in baza de date si intra in proprietatea intelectuala a jurnalul-miresei.ro. Informatiile personale ale unui utilizator nu vor fi puse la dispozitia unor terte persoane (decat in conditiile legale).

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

Jurnalul-miresei.ro isi rezerva dreptul de a publica informatiile publice pe site sau in orice alta forma.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre JURNALUL-MIRESEI.RO  pentru informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. JURNALUL -MIRESEI.RO se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei dintre client si JURNALUL-MIRESEI.RO. JURNALUL-MIRESEI.RO se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre.

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

JURNALUL-MIRESEI.RO se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Protectia datelor tale

Scopul nostru, in ceea ce priveste social media, este unul educational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, iti promitem ca siguranta datelor tale este o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a-ti oferi o experientă personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam serviciile (Facebook și Google).

Cum folosim datele tale

Folosim datele tale, doar daca avem acordul tau, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

Adresa de email

In cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site;

Prenumele și Numele

In cazul in care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabileste un acord comercial cu JURNALUL-MIRESEI.RO sau pentru facturare.

Numarul de telefon

In cazul in care ne-ai furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, in scopul informarii cu privire la modificarile de ultim moment.

Numele companiei

In cazul in care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste un acord comercial cu JURNALUL MIRESEI.RO sau pentru facturare.

Datele de facturare

In cazul in care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal, Seria si Numarul Cartii de Identitate), folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste un acord comercial cu WEDMAG sau pentru facturare;

Datele despre browser/IP/dispozitiv

In cazul in care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile pe care le cauti; de asemenea, pentru ca folosim o platforma e-commerce adresa de IP ne poate ajuta in eventualitatea unor cazuri de frauda, daca institutiile responsabile vor solicita aceste date;

Concluzie

Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile noastre de care ai putea fi interesat(a).

Adresarea utilizatorilor prin publicitate online

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele si/sau serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.

In acest context folosim două retele de publicitate – Facebook si Google, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, cand vizitezi sau te inscrii pe pagina unui anumit eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook sau în reteaua de parteneri Google, cu reclama la evenimentul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de Jurnalul-Miresei.

Jurnalul-Miresei nu are nici un control asupra, și nu își asumă nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidențialitate sau practicile de orice site-uri sau servicii web ale unor terțe părți. În plus, confirmați și sunteți de acord că și Jurnalul-Miresei nu este responsabilă sau răspunzătoare, în mod direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea acordată conținutului astfel, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Drepturile tale

Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
  7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugam sa ne trimiti un email accesand jurnalulmiresei@gmail.com

Drepturi de autor asupra continutului

Noi sau partenerii dețin drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor afișate pe Site. Aveti dreptul de a utiliza Site-ul pentru uzul dvs. personal si non-comercial dar nu puteti sa il folositi in scopuri comerciale. Drepturile de proprietate pentru continutul de pe acest Site sunt protejate de Legea Proprietatii Intelectuale din Romania, din Uniuniea Europeana precum si de Legea Proprietatii Intelectuale Internationale.

Nu aveți dreptul să modificați, copia, reproduce, republica, încărca, posta, transmite, traduce, vinde, crea lucrări derivate, exploata sau distribui în niciun mod sau mediu (inclusiv prin e-mail sau alte mijloace electronice) orice material de pe site, cu excepția cazului în mod explicit autorizat în acești termeni de utilizare sau de către proprietarul materialelor. Este posibil, totuși, din când în când, descărcați și / sau să imprimați o copie a paginilor individuale ale site-ului pentru uz personal, necomercial, cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor și de proprietate.

Notificari

Comunicările între dumneavoastră și Noi prin intermediul Site-ului folosesc mijloace electronice, indiferent dacă vizitați site-ul sau sa ne trimiteti un e-mail, sau daca vom posta notificari de pe site sau de a comunica cu tine prin e-mail. Din motive contractuale, sunteți de acord să primiți notificari de la noi într-o formă electronică, și sunteți de acord că toți termenii și condițiile, acordurile, avizele, prezentările de informații și alte comunicări pe care vi le oferim electronic satisfac orice cerință legală ca aceste notificari s-ar satisface dacă ar fi fost în scris.

Modificari ale Site-ului

Noi putem inchide sau suspenda accesul la serviciul nostru imediat, fără o notificare prealabilă sau răspundere, indiferent de motiv, inclusiv, fără limitare în cazul în care ați încălcat Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască reziliere vor supraviețui încetării, inclusiv, fără a se limita la, dispoziții de proprietate, conditii legale de garanție, indemnizație și limitările de răspundere.

La inchidere, dreptul de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Daca doriti sa desfiintati contul dvs., puteți pur și simplu sa va întrerupeti utilizarea serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască reziliere vor supraviețui încetării, inclusiv, fără a se limita la, dispoziții de proprietate, conditii legale de garanție, indemnizație și limitările de răspundere.

Schimbari

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să modificam sau să înlocuim acești termeni în orice moment. În cazul în care dorim o revizuirea unui material vom încerca să furnizam cel puțin 30 de zile înainte de orice termeni noi care intră în vigoare. Ceea ce constituie o modificare substanțială va fi determinată la discreția noastră.

Continuând să accesati sau să utilizati serviciul nostru după aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.