Petrecerea burlacitelor

    În ultimii ani petrecerea burlacitelor a devenit tot mai des întâlnită și în România, tot mai multe mirese își doresc să-și petreacă “ultimul moment de libertate” împreună cu prietenele. Dacă ești o viitoare mireasă cu siguranță îți dorești o petrecere memorabilă cu amintiri frumoase, iar în cazul în care ești domnișoară de onoare sau o prietenă apropiată sigur îți vei dori că această petrecere să fie una de top.

    Petrecerea este organizată în majoritatea cazurilor de domnișoara de onoare dar poți și tu ca viitoare mireasă să participi la organizare iar în alte cazuri petrecerea este organizată doar de domnișoara de onoare împreună cu celelate prietene ale miresei, ca fiind una surpriză.

    Nu uita, cea mai importantă regulă este că dorințele miresei să-i fie respectate iar petrecerea să i se potrivească, chiar dacă este supriză sau nu.

    Momentul ideal pentru acest eveniment ar fi cu o săptămâna sau două înainte de nuntă dar trebuie să alegeți împreună data pentru a nu se suprapune cu alte evenimente.

Locația – deobicei petrecerea debutează cu o masă la restaurant și continuă cu o noapte nebună de club sau, mai poate avea loc la o cabană închiriată, la una dintre voi acasă, sau într-o cameră dintr-un hotel foarte elegant. Locația este deobicei decorată de domnișoarele de onoare în concordanță cu tema petrecerii şi aprovizionată cu mâncare și băutură.

Muzică- obligatorie. Puteți dansa și cânta non stop.

Jocuri:  indiferent ce jocuri jucați, lăsați competivitatea deoparte și distrați-vă!

Cât de bine o cunoști pe mireasă – cu întrebări cât mai personale despre mireasă

-  Adevăr sau provocare - Ca să fie distractiv până la capăt nu puneţi provocări indecente de care să vă pară rău mai târziu! În schimb întrebările pot fi dintre cele mai ciudate/ picante/ asiguraţi-vă o porţie de distracţie pe cinste.

-  Ce conține geanta ta - Un joc drăguţ şi amuzant include obiectele din geanta voastră. Geanta cu cel mai ciudat/deosebit conţinut va primi un premiu. Premiile ar trebuie să le confecţionaţi chiar voi pentru a fi mai ieftin. Ceva drăguţ și simbolic, handmade care va rămâne o amintire plăcută de la petrecere.

-  Vânătoarea miresei - o lista cu ce trebuie să obțină mireasa până la sfârșitul petrecerii – lista poate include, prezervative, numere de telefon, lenjerie intimă, un bărbat care are același nume ca viitorul soț și lista poate continua

-  Sfaturi pentru noaptea nunțîi – Un joc foarte amuzant este cel în care fiecare fată participantă scrie pe o hârtie un sfat „picant” pentru noaptea nunţii apoi toate biletele se pun într-un bol, iar sărbătorita le citeşte cu voce tare şi ghiceşte de la cine a primit fiecare sfat.

Striperul: Indiferent de locație, la petrecere își poate face apariția un striper care să surprindă mireasă. La acest capitol trebuie foarte multă atenție, trebuie să știi dacă mireasa este deschisă și mirele nu se va supăra (pentru că la un moment dat sigur va afla!)

Un album cu amintiri: Poate fi un album foto propriu-zis sau un caiet cu amintiri în care fiecare dintre cele invitate să lipească fotografii cu ea și mireasa, să scrie câteva amintiri plăcute trăite împreună și felul în care s-au cunoscut.

Uniforma” burlaciţelor - de la tricouri cu mesaje amuzante, până la rochii sau pantofi la fel. Una din cele mai des întâlnite idei pentru petrecerea burlăcitelor este ca domnișoarele de onoare să folosească o ținută specială pentru mireasă. De exemplu fetele pot purta tricouri negre sau colorate iar mireasa va purta unul alb. De asemenea mireasa poate purta o diademă sau o coroniță și o eșarfă pe care să scrie Miss Mireasă în Devenire sau Miss Mireasă 2018.

Cadourile pentru mireasă:

-          Lenjerie intimă - unul dintre cadourile clasice la o astfel de petrecere. Fiind prietenele miresei, probabil că știți ce măsuri poartă. Din această categorie îi puteți oferi: lenjerie intimă sexy, elegantă și cămășuțe de noapte neapărat foarte fine și senzuale.

-          Jucării erotice - multe mirese primesc astfel de cadouri care pot fi foarte amuzante pe moment, dar și când mireasa i le va arată mirelui. Exemple de astfel de cadouri: uleiuri de masaj, un set de cătușe cu protecție din blăniță colorată, lenjerie comestibilă, cravase, brichete sau căni cu tema erotică, costume fantezie (Cât-woman, asistență, etc)

-          Ustensile de bucătărie – linguri de lemn, șorț de bucătărie personalizat și amuzant sau o carte de bucate

-          Bijuterii -  lănțișor, brățară sau cerceluși

Tort personalizat decorat cu idei năstrușnice  - liber la improvizație!

Bugetul: Persoana responsabilă cu organizarea petrecerii trebuie să le ofere celorlalte invitate un cost estimativ încă de la început și să stabilească un buget. E important că toată lumea să fie informată și deciziile să fie luate împreună, nu de o singură persoană. Cadourile pot fi cumpărate împreună sau separat, în funcție de bugetul avut la dispoziție, dar și în funcție de ce credeți că și-ar dori mireasă.

Sfaturi!

-           Nu uită să faceți fotografii! Sunt amintiri plăcute pentru mai târziu.

-          Nu puneți pozele pe rețele de socializare!!

-          Nu faceți lucruri de care să va fie rușine a două zi.

-          Ce se întâmplă la petrecerea burlacitelor, rămâne la petrecerea burlacitelor!

-          Nu beți mai mult decât sunteți obișnuite. A două zi va va fi atât de rău încât vor păli amintirile plăcute de la petrecere. 

-          Nu conduceți mașînă după ce ați consumat alcool. Multe accidente au loc în timpul deplasărilor de la astfel de petreceri.

-          Este bine că cineva să își păstreze capul pe umeri și să nu consume alcool pentru cazurile mai puțîn plăcute în care se întâmplă vreun accident sau din anumite motive trebuie să va deplasați cu mașînă.