Idei altfel pentru o nunta altfel

Tu, impreună cu partenerul tău te-ai decis să optezi pentru o nuntă cu idei neobişnuite? Doriţi să ieşiţi din tipare, să fie ceva original, să se audă de nunta voastră peste mări şi ţări – nimic mai simplu, câteva idei pe care le veţi aplica vă vor garanta o nuntă altfel.

    Deobicei la nunţile din România surprizele pentru invitaţi constau în: invitarea unor cântăreţi de muzică uşoară sau populară, dansul unei perechi de dans de societate şi oferirea de mici cadouri ( de regulă bombonele). Dar ce ar fi dacă toate acestea s-ar schimba iar în locul „tradiţiilor” ar apărea câteva idei nebunatice?

    Mai jos sunt câteva idei altfel care mi-au plăcut la nunţile la care am fost invitată:

  • Ţinuta deosebită – toate miresele sunt frumoase dar doar câteva reuşesc să surprindă prin ţinuta lor. Dacă eşti una dintre miresele care vor să iasă în evidenţă prin ţinută atunci poţi alege o rochie scurtă în faţă şi lungă tip princess in spate.

Dacă stilul tău e unul extravagant, atunci o rochie cu spatele gol va avea un efect garantat asupra invitaţilor. În ceea ce priveşte culoarea, poţi alege una aprinsă sau electrică pe care să o combini frumos cu alb, crem sau champagne.

    Vestimentaţia mirelui combin - neapărat cu a ta. Suflecă - i  mânecile cămăşii albe, iar vesta galbenă combin-o cu crinolina ta. La ceremonia religioasă purtaţi ţinutele clasice iar pentru petrecere schimbaţi-vă hainele, cu siguranţă îi veţi surprinde pe invitaţi.

  • Pantofi – poţi purta conversi la nuntă
  • Muzica – Evident, de la nici o nuntă nu lispeşte muzica tradiţională populară cu hore, sârbe şi învârtite. Dar ca să dai culoare evenimentului poţi avea grijă ca la nunta ta să se cânte la nai, saxofon sau trompetă. Melodiile pot fi fredonate de către invitaţi în timp ce iau masa sau la sfârşit când gustă din tort.
  • Decoraţiuni gustoase – cu siguranţă îî vei impresiona pe invitaţi cu platouri cu fructe decorative sculptate în cele mai interesante forme care pot fi servite în timpul aperitivului şi nu vor încânta doar copii. De asemenea o amintire plăcută vor lăsa şi sculpturile din gheaţă în formă de inimi, fluturi, cele care îl imită pe cupidon sau chipurile mirilor.
  • Dansul mirilor – încearcă un vals al mirilor obligatoriu cu surpriză
  • Cere de la invitaţi sfaturi pentru viitoarea căsnicie - le poţi lăsa un un formular pe suporturile de  pahare
  • Lipeşte la baie poze cu voi doi când eraţi copii – de preferat când eraţi pe oliţă (sigur găsiţi astfel de poze în albumul părinţilor sau a bunicilor
  • Închiriaza o cabină foto – in epoca Facebook toţi invitaţii vor fi extaziaţi
  • Alege figurine haioase pentru tortul de nuntă 
  • Piscina şi costumul de baie al mirilor - dacă în curtea localului unde se ţine petrecerea aveţi şi o piscină atunci puteţi profita de ea. Cereţi-le tinerilor şi nu numai, ca la nunta voastră să aducă şi costumele de baie. La sfârşitul petrecerii, când toţi sunt obosiţi, piscina este soluţia ideală pe timp de vară.

Mireasa își poate procura un costum de baie alb, care poate fi dintr-o singură piesă iar mirelui îi va fi mai simplu în alegerea costumului – unul negru sau alb – va fi perfect. 

În timpul nunţii puteți să vă bucurați ochii cu niște lumânări aprinse, care să plutească pe apa din piscină. Nu uitați, însă, să le scoateți înainte de a sări în bazin. Efectuaţi, în grup, o săritură în apă şi veseliţi-vă la maxim. În acelaşi timp aveţi ocazia să faceţi și o sesiune foto excepţională.