Cum sa-ti alegi buchetul de mireasa in functie de zodie.

            Ești o viitoare mireasă și ai multe de organizat. Printre toate acestea  trebuie să îți alegi buchetul de mireasă. Cum îl alegi? În funcție de florile preferate, de culoare sau tendințe,

combinate sau în funcție de de personalitate? Alege buchetul în funcție de zodie și lasăte dusă de val.

            Femeile din zodia Berbec sunt pline de veselie, vitalitate și energice și le place foiarte mult suspansul. Florile potrivite pentru acestea sunt cele în culori tari sau puternic

parfumate cum ar fi lalelele roșii, narcisele și crinii portocalii.

            Femeile din zodia Taur sunt romantice, sensibile și senzuale, pentru ele sunt potrivite florile delicate cum ar fi crinii imperiali sau freziile.

            Femeile din zodia Gemeni sunt firi fie sofisticate și complexe fie simple. Așadar pentru ele se poate alege clasicul buchet de trandafiri, orhideea, bujorii sau liliacul.

            Femeile din zodia Rac sunt firi sensibile și feminine. Ele optează pentru flori de câmp, trandafirii albi, florile miresei și crizantemele.

            Femeile din zodia Leu au un caracter puternic, dominant. Florile potrivite sunt în ton cu personalitatea acestora cum ar fi floarea soarelui, trandafiri în culori vii sau  crizanteme.

            Femeile din zodia Fecioara sunt perfecționiste și tipicare de aceea florile cuprinse în buchetul de mireasă trebuie să conțină culori calde (galben, roșu, alb, roz)  cum ar fi

trandafirii albi și/sau roz, margaretele, hortensiile.

            Femeile din zodia Balanță sunt persoane echilibrate iar buchetul ales este unul calsic dar foarte feminin. Florile alese de acestea sunt hortensiile, trandafirii în culori calde și lalelele.

            Femeile din zodia Scorpion sunt femei ambițioase, puternice și hotărâte. Pentru ele buchetul de mireasă trebuie să fie constituit din gerberă, bujori sau crini.

            Femeile din zodia Săgetător sunt neconformiste, dornice de aventură și au un simţ al umorului foarte dezvoltat.  Buchetul de flori potrivit poate fi unul clasic sau unul extravagant, 

culorile predominante vor fi roșul și movul.Florile folosite pot fi trandafirii, crinii, orhideele, liliacul, margaretele sau lalelele.

            Femeile din zodia Capricorn sunt serioase și responsabile. Ele vor alege un buchet de violete sau bujori.

            Femeile din zodia Vărsător sunt originale și noncomformiste iar buchetul ales va fi unul personalizat. Florile potrivite sunt freziile, trandafirii, orhideele și calele.

           Femeile din zodia Pești sunt sensibile și misterioase, pentru ele buchetul de mireasă trebuie să fie încărcat de emoție, i se potrivesc flori precum turberoza, lotus, nuferi, trandafiri albi.