Ce este un cocktail bar – bar mobil?

În ultimii ani, cocktail bar (barul mobil) a devenit  un “ must have” al nunţilor.  Este o ocazie minunată pentru invitaţi de a experimenta combinaţii de arome,  şi de a se bucura de spectacolul preparării băuturilor.  Astfel nunta va avea un bar mobil care va include preparare si servire, barman profesionist, decoruri, gheata, etc. 

    Avantajele unui cocktail bar

    Un factor important este faptul de a fi un element nou, astfel invitatii pot sa guste din bauturile colorate si sa se bucure de savoarea fructelor.

    Un at beneficiu al barului mobil este acela de a intretine invitatii, oferindu-le locul şi atmosfera ideală pentru distracţie si socializare, randuri de shot-uri, fotografii si bineînţeles cocktail-uri.

    De asemenea se poate numi un avantaj esential si cel legat de cantitatea de băutură.Cu un cocktail bar nu se face risipă de băutură, nu se desfac sticle la fiecare masă şi masa nu va mai fi atât de plină de sticle si pahare.

Preţurile practicate

    Preţurile practicate diferă de la un furnizor la altul cât şi în funcţie de oraşul în care participă. Se poate plăti în funcţie de numărul de invitaţi sau se plăteşte pentru serviciu practicat indiferent de numărul de persoane.

Cocktail-uri standard care se gasesc in meniuri barurilor mobile

    La un cocktail bar este un barman profesionist care ştie ce mixuri se pot face între băuturi. Băuturile cele mai des intâlnite alese de miri impreună cu barmanul sunt:

Cocktail-uri alcoolice

·         Aperol Spritz

·         Cuba Libre

·         Mojito

·         Pina Colada

·         Sex on the Beach

·         Cosmopolitan

·         Screwdriver – Vodka Orange

·         Blue Lagoon

·         Hugo

Cocktail-uri non-alcoolice

·         Green Apple

·         Forestberry Delight

·         Wild Cherry

·         Green Apple

·         Blue Angel

·         Coconut Kiss

·         Virgin Colada