6 lucruri carora invitatii de la nunta nu le dau importanta

Este un adevăr universal – planificarea nunții este stresantă. Fiecare cuplu își dorește că în ziua nunții totul trebuie să fie perfect, atât pentru ei cât și pentru invitați. De la rochia de mireasă, sau aranjamente până la invitațiile de nuntă. Cu toate acestea există mai mult de câteva lucruri pe care invitații le vor acorda mai puțină atenție decât crezi. În loc să te stresezi prea mult și să te ia durerea de cap de la prea multe detalii și perfecțiune, ia aminte ce nu conteaza prea mult spre deloc pentri invitaţii tăi.

1.      Invitațiile de nuntă – nu-mi place să te dezamăgesc dar majoritatea dintre ele vor ajunge la coșul de gunoi înainte de a spune “Da” în față ofițerului de stare civilă. Desigur acestea pot fi deosebite, dar o invitație frumoasă este o invitație frumoasă, nimeni nu judecă alegerea hârtiei sau fontul ales. Așa că nu trebuie să investeşti sume foarte mari pentru invitații.

2.      Mărturiile de nuntă - este bine să le dai invitaților tăi un mic cadou astfel încât ei să-și aducă aminte de voi și de nunta voastră. Însă este bine de asemenea să nu investești prea mult timp și prea mulți bani pentru astfel de lucruri. Multe mărturii sunt interesante și le vrei și tu pentru nuntă, dar ele implică timp și bani iar invitații nu le vor da prea multă atenție

3.      Aruncarea buchetului – Această tradiție a devenit oarecum învechită în ultimii ani iar multe mirese aleg să o ignore cu totul. Poți să o faci sau nu, totul depinde de tine, dar în cazul în care renunți la aruncarea buchetului, probabil nimeni nu va băga de seamă, poate doar acele femei care cred că dacă vor prinde buchetul se vor căsători sau își vor găsi jumătatea în curând.

4.      Primul dans – În cazul în care la nunta ta nu va fi vreo formație cunoscută care va oferi coloana sonoră, nimeni nu va ține minte primul vostru dans. În locul unor săptămâni de repetiții umplute cu coregrafii monotone este mult mai important că voi să aveți încredere și să vă bucurați de acest moment. Faceți câteva mișcări pe care le simțiți 100% confortabile indiferent de cât de simple sunt și veți vedea că presiunea scade.

5.      Fața de masă – În calitate de oaspete la nuntă nu dau doi bani pe fața de masă. Atâta timp cât nu mănac pe o față de masă murdară totul e perfect. Feţele de masă dintr-un material mai deosebit costă, așa că economisește bănuții și alege ceva simplu care să se potrivească cu decorul tău.

6.      Rochia de mireasă – Nu interesează pe nimeni cât a costat și de unde ai luat rochia atâta timp cât tu te simți confortabil și cea mai frumoasă, totul e bine. Ai căutat-o și ai ales-o cu grijă iar pentru ceilalți contează mai puțin cum ai ajuns să porți rochia. Important că tu să te simți că o zeiță în ziua în care o vei purta.